Vintønder

Vi har et stort udvalg af brugte vintønder i forskellige udskæringer, faconer og prisklasser. Vi er en af Danmarks største importøre af brugte vintønder. Vi henter primært vores brugte vintønder fra spanske vinslotte, hvor de er blevet brugt som vinfade.

På billedet har vi lige modtaget et nyt træk vintønder fra Spanien, og er ved at gøre dem klar til bearbejdning og opbevaring.

Vi tager kun de fineste 1. sorterings vintønder hjem til vores lager i Holstebro. Vores eksterne agent sørger for, at vintønder er af højeste kvalitet inden vi henter dem hjem til Danmark.

En vintønde - et hav af muligheder

Charmen ved en brugt vintønde er dens unikke patina, som stammer fra efterfyldninger, omstikning af vin og transportprocessen. Af den grund er ingen vintønder ens, man kan derfor aldrig købe en brugt vintønde, som er præcis magen til naboens.

Vintønder er utrolig robuste og kan både bruges indenfor og udenfor. En vintønde kan stå udenfor i alt slags vejr i mange år, uden at man skal bekymre sig om at den falder fra hinanden.

Dertil skal dog siges, at vintønden med tiden bliver grå i farven, når den stilles udenfor. Vintønder er lavet af egetræ, der ligesom så alle andre træsorter ændrer udseende, når det står udenfor i længere perioder med regn, direkte sollys osv.

brugt vintønde
Vintønde udenfor

Vintønde data: Vejer ca. 60 kg. / Måler 95 cm. i højden / Måler 57 cm i diameter i top og bund / Måler 70 cm i diameter på bugen.

Flot udvalg af forskellige vintønder, vinreole og barskabe

Her kan man se lidt mere af hvad vi kan lave af de brugte vintønder. Klik på billederne for at læse mere om produktet. De kan bestilles på vores webshop Havehandel.dk, eller i vores butik i Holstebro.

Dette er en vinreol lavet af en brugt vintønde, som er skåret på langs.

Dette er en speciel vinreol lavet af en hel brugt vintønder.

Dette er en halv vintønde skåret på midten. Bruges som plantekumme.

Der er ingen grænser for hvad bødkeren Jens Peter kan lave ud af de flotte vintønder. Derfor får vi mange specielle forespørgsler fra arkitekter, museer og selvfølgelig også private.
Har du et specielt ønske, vil vi rigtige gerne give et uforpligtende tilbud på opgaven.

Whiskytønder

Vi kan som noget helt nyt også tilbyde brugte whiskytønder.  Vores brugte whiskytønder har været fyldt med bl.a. den populære whisky Jack Daniel's.

Vores whiskytønder bliver hentet i Irland, og er blevet pudset og har fået genbrændt Jack Daniel's logoet.