Om os

Hos Bødkeriet i Holstebro sætter vi en ære i at lave bødkervarer som opfylder netop dine behov. Bødker Jens Peter Nissen er 5. generation af den vestjyske bødkerfamilie Nissen. Læs mere om dem og bødkere og deres arbejde her.

Jens Peter overtog bødkerfirmaet efter sin far i 1979, som dengang producerede ca. 500 stk. fastelavnstønder og en del forskellige blomsterkar og skolde/badekar.

I 2017 blev en virksomhedsomdannelse søsat så Jens Peter's sønner, Mark og Martin på sigt kan købe sig ind i virksomheden. I januar 2019 købte Mark og Martin deres første andel i virksomheden Bødkeriet A/S.

I dag ligger produktionen af fastelavnstønder et godt stykke over de 30.000 og der produceres sideløbende badekar, blomsterkar og salttønder. Siden 2007 har der været mulighed for at bestille fastelavnsartikler online.

Tøv ikke med at kontakte os når du har en idé, et ønske eller bare har brug for yderligere information om en bødkervare. Vi er at træffe på tlf. 4041 7915 eller via mail: kontakt@boedkeriet.dk

Venlig hilsen,
Bødkeriet A/S