Fastelavnstønder

Fastelavn

Fastelavnssøndag falder 7 uger før påskedag og datoen varierer derfor mellem 1. februar og 7. marts. Fastelavn er oprindelig en naturfest for forårets komme. Der er mange skikke, f.eks. risning (frugtbarhedsmagi) og slå katten af tønden (symbol på kampen mellem sommer og vinter).

Vi er leveringsdygtige i alt der skal bruges til at holde en sjov fastelavnsfest. Her kan man se og læse lidt om vores udvalg, produkterne kan købes på vores webshop fastelavnstønden.dk

Vores udvalg af fastelavnstønder

Her finder du vores fantastiske udvalg af flotte fastelavnstønder, som er klar til at blive gennembanket. Udvalget er bredt og vi har en fastelavnstønde, som passer præcis til din fest. Vi har både ekstra forstærkede fastelavnstønder til voksne, som virkelig vil have en udfordring, men også en lille paptønde til de helt små. Vores mest populære tønde er vores stor fastelavnstønde, som passer til børn i alderen 9 til 15 år.

Vi producerer selv vores fastelavnstønder, så vi altid kan stå inde for kvaliteten. Det har vi gjort i mere end 20 år, og det bliver vi ved med. Alle tønderne bliver lavet i træsorten birk. Kontakt os gerne angående spørgsmål og forespørgsler, vi levere til både privat og erhverv.

Her kan du se vores udvalg af fastelavnstønder til alle aldre. Klik på billederne for at læse mere om den enkelte fastelavnstønde.

Ekstra kraftig tønde til specielle arangementer.

Mellem fastelavnstønde til aldersgruppen 5 - 9 år.

Forstærket fastelavnstønde til aldersgruppen 15 - 99 år.

Lille fastelavnstønde til aldersgruppen 4 - 7 år.

Stor fastelavnstønde til aldersgruppen 9 - 15 år.

Fastelavnstønde af pap til aldersgruppen 0 - 4 år.

Det kan være svært at vurdere hvilken tønde man skal vælge, da det også afhænger af hvor mange personer som skal deltage i tøndeslagningen. Er man i tvivl om hvilken fastelavnstønde, der passer bedst til sin fest, hjælper vi gerne med at finde den rette.

Genbrug af fastelavnstønder

Vi tilbyder at tage intakte stave fra fastelavnstønderne tilbage, for at lave en "grøn" genbrugstønde til efterfølgende år.

Læs mere om projektet og se hvordan du kan deltage i linket herunder.

Genbrugstønder og miljøvenlig fastelavn - KLIK HER

Køb vores billige fastelavnstønde tilbud

Som nogle af de eneste på markedet har vi et fastelavnstønde sæt med alt inkluderet. Det vil sige at du kun behøves dette tilbud for at have alt til at slå katten af tønden.

Fastelavnstøndesættet indeholder reb, kølle, kongekrone, dronningekrone og selvfølgelig en fastelavnstønde. Alt dette får man til en meget beskeden pris, så alle kan være med til at fejre fastelavn. Tilbuddet findes både som en almindelige stor tønde, men også til en lille fastelavnstønde som passer til de yngre tøndeslagere.

fastelavnstønde sæt

Indhold

1 stor fastelavnstønde
1 stor trækølle
1 kongekrone
1 dronningekrone
1 stk. 6 m. sisal reb til ophæng af tønde
2 ruller serpentiner (18 ringe i hver)
4 papkatte.