Alt historie om helligdage og mærkedage

På Bødkeriet arbejder vi hele året med at gøre klar til fastelavn. Vi producerer et sted mellem 25.000 og 30.000 fastelavnstønder om året og har gjort det i mange år. Derfor betyder helligdagen fastelavn rigtig meget for os. Vi blev glade da vi fandt en hjemmeside, som går i dybden med at fortælle baggrunden for blandt andet fastelavn og alt der hører med. Derfor vil vi gerne dele det website med jer.

Historien bag fastelavn

Vi bliver ofte spurgt hvorfor man slår katten af tønden til fastelavn, og vi elsker selvfølgelig at fortælle historien. Tøndeslagning er efterhånden en meget gammel tradition og går rigtig mange år tilbage i tiden. Derfor er historien også utrolig spændende, da man gjorde tingene på en meget anderledes måde og på et andet grundlag end i dag. Vi har fundet en hjemmeside, som virkelig svarer på alle de sprøgsmål man måtte have om fastelavn og alle andre helligdage og mærkedage. Bare følg linket her under.

Læs alt om: fastelavns historie

Traditionstid.dk er din kilde til information

Vi anbefaler på det varmeste denne hjemmeside, hvis man gerne vil vide mere om de danske traditioner og mærkedage. Alt historien om emnerne som fx halloween, påske og fars dag, er omhyggeligt beskrevet og du får også en masse sjove fakta. Vidste du fx at det i gennemsnit tager 7 år, at gro et traditionelt juletræ? Hos traditionstid er kvaliteten af information altid i fokus og der bliver aldrig udgivet tvivlsomt data, som kan misledere læserne.

Der kommer hele tiden nye blogindlæg på deres blog, med relevante emner til de kommende mærke- og helligdage. De tilbyder samtidig en service via nyhedsbrev, som minder dig om vigtige datoer og begivenheder, du bare ikke må glemme. Har du nogenside glemt mors dag? så ved du hvor pinlig det kan være at glemme en sådan dato. Udover kvalitet, lægges der også stor vægt på overskuelighed, så læseren hurtigt kan finde den ledetråd de søger. Har du nogensinde haft et hvorfor, hvordan eller hvornår spørgsmål til religion eller danske helligdage, så er traditionstid.dk svaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *